Свято Букваря

2018-04-18

/Files/images/IMG_20180418_125133.jpg

На веснянім видноколі зайнялась зоря.

Свято в школі! Свято в школі!

Свято Букваря!

18 квітня, учні 1 класу Нижчебулатецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, попрощалися зі своєю першою книжкою, Букварем. Свято провела класний керівник Корчага З.М.

В святковому класі панувала доброзичлива, тепла атмосфера. Під час заходу школярі виконували цікаві завдання, показували як вони знають літери. Було весело і трішки сумно, адже діткам зовсім не хотілося прощатися з першою книжкою, та цікавість, що чекає попереду, переважала.

Час плине швидко. Здається, тільки вчора прийшли маленькі діти до школи на перший дзвоник, а вже закінчують 1-й клас. Наші діти подорослішали. Вони стали серйознішими, стараннішими, уважнішими. А найголовніше, – в них є бажання до навчання. Діти для Букварика та гостей розповідали вірші, танцювали, співали, показували свої акторські здібності. На свято завітали батьки, дідусі, бабусі, директор школи Бубир В.Б.

В кінці свята учні були нагороджені дипломами, які засвідчували, що вони вже прочитали весь буквар та медалями. Завершальним етапом свята був солодкий стіл.

Добрий букварику,

Мудра книжко!

Хочеться навіть

Поплакати трішки.

Жаль розлучатися.

Хоча і треба.

Ми не забудем

Ніколи про тебе.

Спасибі тобі за добру науку,

За паличку першу і першу букву.

За перше слово і першу казку,

За першої вчительки щиру ласку.

Ми пам’ятатимем довгі роки

Мудрі й повчальні твої уроки.

Корчага З.М.

/Files/images/20180418_123421.jpg/Files/images/20180418_121439.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi