• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень української мови в нашій школі

Тиждень української мови в нашій школі

2015-02-28

З 23 по 28 лютого в Нижчебулатецькій ЗШ І-ІІ ступенів проходив Тиждень української мови, присвячений Дню рідної мови. 21 лютого представники всіх націй і народностей відзначають Міжнародний день рідної мови.

Заходи, проведені впродовж Тижня, були різноманітні, цікаві, сприяли розвитку творчої активності, пізнання, активної життєвої позиції учнів.

Тиждень розпочався святковою лінійкою « Звучи, рідна мово!». У вівторок учні взяли активну участь у конкурсі читців- декламаторів поезії про рідну мову « Що за диво – наша мова!». У середу відбувся конкурс на кращий мовний кросворд, до якого приєдналися всі класні колективи школи. Цього дня також було проведено виховну годину для 5-6 класів « Як книжка прийшла до людей». У четвер учні підготували ребуси, вікторини, виставку малюнків до художніх творів, а також відбувся конкурс на кращий учнівський зошит. Святкування закінчилося у п’ятницю випуском стінгазет присвячених рідній мові. Цього дня були нагороджені найактивніші учасники Тижня української мови. Хочеться подякувати усім класним керівникам, які допомагали своїм учням, підтримували, щиро вболівали та раділи їхнім досягненням!

Тиждень пройшов насичено та цікаво. Учні прагнули приєднатися до загальнонаціонального свята, бо всі ми дуже шануємо і любимо свою країну і мову, якою розмовляємо. Доказом цього є те , що кожна дитина вивчила віршик про мову, а також більшість учнів цілий тиждень ходили у вишиванках, та інших елементах національного вбрання.
Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi